• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • AFS Collection Previews zomer 2005 op 25 en 26 juli

AFS Collection Previews zomer 2005 op 25 en 26 juli

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Op zondag 25 en maandag 26 juli 2004 worden voor de derde achtereenvolgende keer de Collection Previews georganiseerd. Alle Nederlandse detaillisten krijgen dan weer de gelegenheid om de nieuwste collectie dames-, heren- en kindermode en de nieuwste trends in modeaccessoires vrijblijvend te bekijken.

AFS, de overkoepelende organisatie van huurdersverenigingen op het Kon. Wilhelminaplein, is de organisator van de Collection Previews.

Initiatief AFS gelooft in de Collection Previews en wil met dit evenement de Nederlandse presentatie van draagbare mode op de kaart zetten. Het Amsterdam Fashion Square is daarvoor de perfecte locatie. De timing is ook perfect, midden in het beurskalenderjaar, net vóór de belangrijke beurzen in Duitsland. Bovendien bieden de merken-showrooms in het AFS de perfecte ambiance.

Promotie De Collection Previews zomer 2005 worden deze zomer georganiseerd onder het motto 'Be enlighted'. Het evenement wordt met advertenties en posters ondersteund. Deelnemende showroomhouders kunnen rekenen op een kant en klaar mailingpakket om klanten en prospects uit te nodigen.

Programma * zondag 25 juli '04: Openingstijden: 10.00 - 17.00 uur

Borrel: 17.00 - 17.30 uur

Gratis parkeren op de parkeerterreinen van het WFC Café Défilé is geopend

* maandag 26 juli '04: Openingstijden: 9.00 - 18.00 uur

Op maandag gelden de normale parkeertarieven en zijn alle horecagelegenheden geopend.

* locaties: Berghaus Plaza, Fashion House, Modrôme, World Fashion Centre.

* bereikbaarheid: - met de auto: afslag S-106, Amsterdam-West op de ringweg A 10. - met het openbaar vervoer: NS-station Lelylaan, metrostations Heemstedestraat en Lelylaan van ringlijn 50 liggen op loopafstand. Vanuit het Centraal Station: tramlijnen 1,2 en 17; de haltes liggen op loopafstand.

AFS