• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • 4 april RAI: gratis vakbeurs en workshops voor fashion

4 april RAI: gratis vakbeurs en workshops voor fashion

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Schrijf u nu in voor het FashionUnited Event op maandag 4 april a.s. in de RAI. Modedetaillisten vinden op deze vakbeurs alle aanbieders van automatiseringstoepassingen in de modebranche, maar ook aanbieders op de gebieden winkelinrichting, werving en selectie, opleidingen, logistiek, artikelbeveiliging, EDI, instore communication en nog veel meer. De beurs bestaat uit meer dan 60 standhouders. Parallel aan de beurs vindt er een hoogwaardig congres plaats over Samenwerking en over Het Nieuwe Retailen en kunnen de bezoekers meer dan 10 verschillende gratis workshops bijwonen, variërend van een presentatie over modetrends door Annemarie Commandeur van het nieuwe Stijlinstituut tot een workshop van ACA en Management Centrum: 'Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus'. Deze dag is niet alleen interessant voor de retailers, maar zeker ook voor merkleveranciers, agenten en private label leveranciers. Brancheorganisatie MODINT is als standhouder aanwezig en verzorgt samen met ProGaia een workshop over klantenmanagement. Ook Euretco Fashion zal nadrukkelijk aanwezig zijn.

De eerste spreker op het plenair congres is Jan Berger, de doorgewinterde topman van de Bijenkorf. Verdere bijdragen zijn van bekenden uit de branche waaronder Johan van Westen, Harry Bijl van Clous Mode, Louis van Andel van State of Art en Embrecht van Groesen van GS1 (v/h EAN Nederland). Ook V&D, B32 Groep, IC Companys, MEXX Wholesale, MAC Mode en Micro zijn vertegenwoordigd in de forumdiscussie. Daarnaast zijn er bijdragen van Wellcreative, DHL en Checkpoint Meto. Louki Boin vervult de rol van gastvrouw tijdens dit congres.

Netwerken en entertainment zijn daarnaast belangrijke ingrediënten. Om kwart over twaalf wordt er een Porsche 911 van het Team Bleekemolen, dat door State of Art wordt gesponsord, op spectaculaire wijze omgetoverd in een rijdend kunstobject met een duidelijke link naar de modebranche. Om vijf uur start de borrel in een echt bruin café op de beursvloer, gesponsord door MAC Mode en muzikaal opgeluisterd door de For Fellows Big Band.

Kortom: een dag die u als modeprofessional niet moet missen!

BEURS
FashionUnited Event