3 soorten parfum voor 3 soorten vrouwen

De indruk die je op andere mensen maakt kan erg belangrijk zijn. Je wilt graag overkomen zoals je echt bent. Een belangrijk middel hierbij is je geur. Onbewust leggen we allerlei verbanden tussen iemands geur en zijn of haar persoonlijkheid. Gelukkig kun je je geur aanpassen met behulp van parfum. Zo heb je zelf in de hand wat voor indruk je op iemand maakt. Hier zullen we drie soorten parfum beschrijven die geschikt zijn voor drie verschillende soorten vrouwen. Welke past het best bij jou?

Het sensuele luchtje, voor de vrouw die wil verleiden

Narciso Rodriguez Poudrée is aantrekkingskracht in een flesje. De fluweelzachte jasmijn die na een tijd plaats maakt voor muskus en de sensuele ondertoon van verschillende houtsoorten, maakt deze Eau de Parfum onweerstaanbaar. Geschikt voor een vrouw met een missie. Voor een vrouw die wil uitstralen dat zij het begeren waard is. Het poederachtige luchtje wordt door gebruikers omschreven als sexy, vrouwelijk en sensueel. De ontwerper, Narciso Rodriguez is een New Yorker van Cubaanse afkomst en laat zich voor zijn luchtjes inspireren door invloeden uit Amerika, Europa en Latijns-Amerika. Zijn parfums zijn elegant en tijdloos.

De lichte, natuurlijke geur, voor de elegante vrouw

La Vie Est Belle Parfum is dan wel een Eau de Parfum, maar is niet zo zwaar als deze soms kunnen zijn. Deze lichte geur bestaat voor 50% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder Florence iris Pallida, één van de zeldzaamste ingrediënten in de parfumwereld. Dit heerlijke zoete luchtje heeft topnoten van kers en peer en een hart van verschillende bloemen, waaronder het zachte jasmijn. In de basis liggen tonkabonen, vanille en patchouli. Dit luchtje is ideaal voor elegante vrouwen die niks te bewijzen hebben. De lucht is niet overdreven aanwezig, maar lekker licht en zoet. Het Franse merk Lancôme staat bekend als een merk voor zelfbewuste vrouwen. Ze produceren heerlijke geuren die niet zwaar zijn, maar wel lang hun geur kracht behouden.

Het mysterieuze parfum, voor de krachtige vrouw

Alien Parfum is een bijzonder Eau de Parfum, dat zowel zacht als krachtig tegelijkertijd is. De topnoot is het zachte jasmijn, terwijl in het hart cashmeran te vinden is, een synthetische houtachtige geur die vaak wordt gebruikt in de parfumindustrie. In de basis ligt amber, wat het tot een mysterieus en vrouwelijk geheel maakt. Het merk Mugler maakt parfums voor unieke vrouwen. Met Alien hebben ze geprobeerd een geur te creëren die uit een andere wereld lijkt te komen. Deze parfum is haast meer een magisch elixer te noemen, dan een normaal Eau de Parfum. Een betoverende geur, die past bij krachtige vrouwen die niet bang zijn om zichzelf te zijn.

Drie soorten parfums, voor drie soorten vrouwen. Welke het beste bij jou past kun je alleen zelf beslissen. Misschien voel je je nu enorm aangetrokken tot een van de drie. Misschien passen ze ergens alle drie wel bij jou. Het hangt allemaal af van hoe jij je voelt en wat jij wilt uitstralen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN