• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Wijzigingen aan de Salvatore Ferragamo top

Wijzigingen aan de Salvatore Ferragamo top

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

De raad van bestuur van Salvatore Ferragamo S.p.A. heeft Ferruccio Ferragamo benoemd tot uitvoerend voorzitter en James Ferragamo tot vice-voorzitter van de luxegroep. Ferruccio Ferragamo, de oudste zoon van oprichter Salvatore Ferragamo, krijgt met de aanstelling de volledige macht en autoriteit in handen om het bedrijf te besturen. Micaela Le Divelec is door de groep aangesteld als nieuwe Chief Corporate Officer. Er is nog geen opvolger gevonden voor CEO Eraldo Poletto die in maart het bedrijf verliet. Dat maakt de Italiaanse modegroep middels een persbericht bekend.

Het bestuur van de groep bestaat nu uit uitvoerend voorzitter (Executive Chairman) Ferruccio Ferragamo, vice-voorzitter (Vice Chairman) James Ferragamo, de directeuren (Directors) Leonardo Ferragamo, Giovanna Ferragamo, Diego Paternò Castello Di San Giuliano, Angelica Visconti, Francesco Caretti, Raffaela Pedani en Peter K.C. Woo, en de niet-uitvoerende directeuren (Independent Directors) Umberto Tombari, Chiara Ambrosetti, Marzio Alessandro Alberto Saà en Lidia Fiori.

De nieuwe raad van bestuur van Salvatore Ferragamo S.p.A., is verkozen voor een bestuursperiode van drie jaar, eindigend op 31 december 2020.

Ferruccio Ferragamo
Micaela Le Divelec
Salvatore Ferragamo S.p.A