• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Van vader op dochter: Charlotte Delfosse nieuwe CEO Bel&Bo

Van vader op dochter: Charlotte Delfosse nieuwe CEO Bel&Bo

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Charlotte (links), Michel en Pauline Delfosse. Credits: Bel&Bo (foto door Nathalie Samain)

Modeketen Bel&Bo blijft een familiebedrijf. Vader Michel Delfosse geeft de taak van CEO door aan zijn dochter Charlotte Delfosse. Delfosse is op dit moment operations manager bij Bel&Bo en neemt eind april de leiding bij het bedrijf over, zo is te lezen in een persbericht.

Dochter Charlotte werkt al 11 jaar bij Bel&Bo en is begeleid door haar vader. Charlotte is niet de enige betrokken bij het familiebedrijf, ook zus Pauline is werkzaam bij Bel&Bo. Pauline wordt aankoopverantwoordelijke, zo is te lezen in het persbericht.

“We zijn voor mijn opvolging niet over één nacht ijs gegaan. Medewerkers en familie vertrouwen Charlotte voor de volle 100 procent als sturende kracht,” aldus Michel Delfosse. “Door het bedrijf in familiehanden te houden, creëer je stabiliteit en vertrouwen. Haar energie, nauwkeurigheid en enthousiasme zijn kwaliteiten die een sleutelrol zullen spelen in de toekomst van Bel&Bo.”

Bel&Bo heeft 95 winkels en een webshop. Het bedrijf telt inmiddels ruim 600 medewerkers. Bel&Bo richt zich met het assortiment op ‘betaalbare mode, afgestemd op mama’s en papa’s die shoppen voor het hele gezin’.

Bel&Bo