Het vrijwillige tijdelijke verlof van Ray Kelvin resulteert in het definitieve vertrek van de Ted Baker CEO. Dit maakt Ted Baker Plc vandaag bekend in een persbericht. Kelvin ging in december met verlof nadat hij beschuldigd werd van ongepast gedrag en een onderzoek werd ingesteld.

Kelvin heeft altijd de beschuldigingen ontkent, maar heeft wel ingestemd met het opstappen bij het bedrijf, zo meldt het bericht. Lindsay Page heeft zijn taken waargenomen tijdens zijn verlof en zal deze verder door blijven zetten, aldus het persbericht. David Bernstein zal tijdelijk, tot 30 november 2020, de taak van uitvoerend voorzitter op zich nemen.

Ted Baker Plc benadrukt dat het onderzoek dat in december van start is gegaan, zal worden voortgezet met een focus op het beleid van het bedrijf, de procedures en het afhandelen van klachten.

“Ray Kelvin richtte het bedrijf 32 jaar geleden op en is samen met het team om hem heen de stuwende kracht geweest achter het wereldwijde merk dat het vandaag de dag is. Als oprichter en CEO zijn we dankbaar voor zijn eindeloze energie en visie. Met het oog op de beschuldigingen aan zijn adres heeft Ray besloten dat het beste is dat hij opstapt zodat het bedrijf onder nieuw leiderschap verder kan,” aldus Bernstein in het persbericht.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN