Stella McCartney topman nieuwe CEO Scotch & Soda

Van Stella McCartney naar Scotch & Soda. Frederick Lukoff is aangesteld als nieuwe CEO van het Nederlandse modemerk, zo meldt Scotch & Soda in een persbericht. Lukoff gaat vanaf 1 september de taak op zich nemen en volgt hiermee Dirk-Jan Stoppelenburg op.

“Als geboren Nederlander ben ik zeer blij met deze aanstelling en het vertrouwen dat Scotch & Soda mij geeft. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team te werken aan voortzetting van het internationale succesverhaal van dit prachtige Nederlandse modemerk. Ik heb de Nederlandse cultuur, levenshouding en kijk op de wereld altijd bewonderd. Ik ben ervan overtuigd dat er ruimte is voor een nog grotere weerklank van de sterke Nederlandse identiteit in de internationale modewereld,” aldus Lukoff in het persbericht. Lukoff is de afgelopen tien jaar CEO van Stella McCartney geweest. In die tijd maakte het Britse merk een exponentiële groei door op het gebied van omzet, merkbekendheid en personeel.

Oud CEO Dirk-Jan Stoppelenburg voegt toe: “Ik ben er trots op de benoeming van Frederick als mijn opvolger aan te kondigen. Frederick heeft een zeer succesvolle carrière opgebouwd in de mondiale modewereld, waarin hij een groot gevoel voor merken en creativiteit heeft laten zien. Ik kijk er zeer naar uit hem te ondersteunen in de verdere ontwikkeling van het merk Scotch & Soda.”

Beeld: Via Scotch & Soda

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN