• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Schoenen Torfs CEO Wouter Torfs gaat volgend jaar met pensioen

Schoenen Torfs CEO Wouter Torfs gaat volgend jaar met pensioen

Door Caitlyn Terra

loading...

Mensen

Nieuw Torfs-winkel aan de Veldstraat in Gent

CEO Wouter Torfs legt volgend jaar zijn functie neer bij het bedrijf en gaat met pensioen, zo meldt een perswoordvoerder schriftelijk aan FashionUnited. Achter de schermen wordt al geruime tijd gewerkt aan de opvolging, maar er kan verder niet gecommuniceerd worden op dit moment over dit proces.

Update woensdag 18 mei 15:00

Hoewel vanuit Schoenen Torfs niet officieel gecommuniceerd wordt over de opvolger van Torfs, geeft de CEO tegen platform Gondola aan dat zijn nicht en marketing directeur van Schoenen Torfs, Lise Conix, de functie op haar zal gaan nemen. "Haar naam is intern al gecommuniceerd, de raad van bestuurd en de aandeelhouders hebben het ook al goedgekeurd. Ze is iemand die gepokt en gemazeld is in het bedrijf en vanuit haar achtergrond als marketeer heel goed geplaatst is om Schoenen Torfs te leiden," aldus Torfs. Hij benadrukt dat hij verder geen uitspraken kan doen omdat de officiele communicatie op een later moment zal volgen.

Eerder vandaag werd bekend gemaakt dat Wouter Torfs vanaf volgend jaar de nieuwe voorzitter wordt van het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk (CAW). Ook meldde diverse media dat Torfs dus zijn functie als CEO bij de Schoenen Torfs neer zal leggen, wat het bedrijf nu dus bevestigt.

Torfs werkte ruim 35 jaar bij Schoenen Torfs.

Wouter Torfs, CEO Torfs. Foto door Christophe Morre.
Schoenen Torfs
Wouter Torfs