• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Patrizia Pepe bevestigt groeistrategie en benoemt nieuwe CEO

Mensen

Patrizia Pepe bevestigt groeistrategie en benoemt nieuwe CEO

Door Marjolein Stormezand

22 okt. 2018

Patrizia Pepe heeft Roberto Tribioli aangesteld als nieuwe CEO van het modebedrijf. Tribioli zal samen met Claudio Orrea en Patrizia Bambi, eigenaren van het bedrijf, werken aan de wereldwijde positionering en uitbreiding van het merk. Dit schrijft Patrizia Pepe in een persbericht.

Deze benoeming benadrukt volgens Patrizia Pepe ‘de groei- en internationaliseringsstrategie die de afgelopen seizoenen is ontwikkeld, waarbij de nadruk ligt op het iconische en ambitieuze productaanbod van het merk, het wereldwijde bereik en de omnichanneldistributie’. Tribioli was voor de aanstelling acht jaar lang werkzaam als manager bij Bain & company. De CEO studeerde aan de Columbia Business School en is in het bezit van een MBA.

De expertise van Tribioli vormt volgens het bericht een aanvulling op de visie van oprichters Claudio Orrea (president) en Patrizia Bambi (creatief directeur). Zij blijven aan het roer van het bedrijf en dragen de zorg voor de continuïteit en activiteiten van het bedrijf. "Zijn komst (Tribioli red.) markeert een positieve fase voor ons bedrijf, dat opnieuw heeft ingezet op groei”, aldus de eigenaren in het persbericht.

"Dit is een geweldige kans voor mij", reageert Tribioli in het bericht. "Ik geloof dat Patrizia Pepe een unieke bedrijfscultuur heeft, aangedreven door zijn unieke mensen. Mijn missie is hen te inspireren om te doen wat hen inspireert."

Beeld: Roberto Tribioli via Patrizia Pepe