• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Overname Denham: CEO Ludo Onnink vertrekt, nieuwe topman aangesteld

Overname Denham: CEO Ludo Onnink vertrekt, nieuwe topman aangesteld

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Verbazingwekkend nieuws op de vrijdagochtend: Denham the Jeanmaker is overgenomen door de Trendy China Group Co. Ltd. Als resultaat van de wissel van de wacht bij het bedrijf verdwijnt Ludo Onnink als CEO bij Denham, zo blijkt uit het persbericht.

Trendy China Group Co. LTD. heeft een meerderheidsbelang genomen in Denham the Jeanmaker, De twee bedrijven zijn geen vreemden van elkaar, zij hebben gezamenlijk een joint-venture gestart in maart 2017 om het merk neer te zetten in China.

Eerder werd al bekend dat Ludo Onnink betrokken was bij de herlancering van McGregor samen met Fred Gehring, Ben Mandemakers en Rob ten Heggeler. Nu blijkt dat hij Denham als CEO zal verlaten. Zijn opvolger is Andre Chen. “We zien veel mogelijkheden om de Denham business te laten groeien in bestaande maar ook nieuwe markten en er nog een invloedrijker jeansmerk voor de toekomst van te maken,” aldus de kersverse CEO. “Dit zullen we doen door ons jeansaanbod nog verder te verbeteren, maar ook door andere categorieën toe te voegen, of uit te bouwen.”

andre chen
DENHAM
Denham the Jeanmaker
Ludo Onnink
Trendy China Group Co. Ltd.
Scroll down to read more