Nieuwe merk directeur voor Vero Moda

Jesper Reismann is gekozen tot de nieuwe brand director van Vero Moda. Reismann zal vanaf 1 maart 2018 de functie vervullen.

“Jesper is een sympathiek iemand met een goed gevoel voor mensen, leiderschap en de juiste aanpak voor het leiden van ons bedrijf. We geloven dat hij de juiste man is voor ons en ik zie er naar uit om met hem samen te werken,” zo meldt CEO van moederbedrijf Bestseller Anders Holch Povlsen. “Met een sterke kennis van retail, groothandel, producten en sourcing en een goed inzicht in de Centraal Europese markten, is Jesper een perfecte match,” aldus het persbericht.

Reismann heeft twintig jaar gewerkt bij Peek & Cloppenburg, een van de groothandelspartners van Bestseller, zo meldt het bedrijf in het persbericht. “Gedurende een groot deel van mijn professionele leven heeft Bestseller een belangrijke rol gespeeld; een perfecte partner in mijn functies als inkoper, maar ook als een goede concurrent. Ik heb altijd genoten van het werken met de mensen van Bestseller, hun bedrijfscultuur gewaardeerd en de beweeglijkheid van het bedrijf bewonderd,” aldus Reismann.

Beeld: Jesper Reismann via Bestseller

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN