Takko Fashion GmbH heeft een nieuwe CFO gevonden in Andreas Silbernagel, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Silbernagel is geen vreemde bij het bedrijf, hij is sinds 1991 werkzaam bij Takko en was recentelijk verantwoordelijk voor de financiële divisie van de groep als senior uitvoerend directeur.

“We zijn erg tevreden met de aankondiging van Andreas Silbernagel als CFO. Silbernagel is al meer dan 25 jaar onderdeel van Takko Fashion’s financiële divisie en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het bedrijf in die gehele periode. Daarnaast heeft Andreas een belangrijke rol gespeeld in de succesvolle herfinanciering van Takko Bonds het afgelopen jaar,” aldus Tom Hall van Apax Partners, een van de grote investeerders in Takko Fashion, in het persbericht.

Silbernagel volgt Thomas Helmreich op, die het bedrijf verlaat. “Om te werken met een ervaren insider van het bedrijf, wiens hart klopt voor het bedrijf, is een essentiële voorwaarde voor een positieve ontwikkeling van het bedrijf,” aldus CEO Arnold Mattschull van Takko Fashion GmbH in het bericht.

Takko Fashion is met meerdere winkels actief in Nederland en België. De textieldiscounter is over het algemeen aanwezig in kleinere steden.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN