Nieuwe CEO voor Wehkamp

CEO Piet Coelewij gaat binnen Wehkamp een andere rol vervullen. Coelewij zal het komende jaar betrokken zijn als senior adviseur bij het bedrijf en zijn functie wordt in de tussentijd overgenomen door Graham Harris die als interim CEO zal functioneren. Dit meldt Wehkamp in een persbericht.

Coelewij werd 2,5 jaar geleden aangesteld als CEO. “Ik ben heel trots op de mensen van Wehkamp die in een relatief korte tijd de organisatie getransformeerd hebben naar een moderne digitale omgeving met een sterke focus op gezinnen in Nederland. De tijd is nu rijp om het stokje over te dragen aan een nieuwe leider die de strategie verder gaat implementeren,” aldus Coelewij in het persbericht. Graham Harris is onder andere werkzaam geweest bij Tesco, Carpetright en actief geweest in fashion gerelateerde functies, aldus het persbericht.

“Onder leiding van Piet Coelewij is er onder meer een duidelijke strategie ontwikkeld, ontstond het partnership met BCC, kreeg de online shop een metamorfose, werd het distributiecentrum in Zwolle fors uitgebreid en lanceerde Wehkamp onlangs nog een nieuwe merkstrategie,” aldus het bericht. “Wehkamp heeft met haar jarenlange bestaan, ijzersterke merk en duidelijke strategie de juiste basis voor deze competitieve markt. De volgende fase in de strategie en het groeiplan van Wehkamp, waarbij de nadruk ligt op executie, vereist een andere type leiderschap.”

Beeld: Wehkamp Newsroom

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN