Deens merk Ganni heeft een nieuwe CEO aangesteld, zo maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Andrea Baldo neemt vanaf 22 oktober 2018 de functie over.

Baldo neemt de functie over van Nicolaj Reffstrup, die sinds 2009 de taak vervulde en tevens de oprichter is van het merk. “Ik heb geleerd van de mode industrie te houden, maar mijn natuurlijke omgeving is altijd technologie geweest,” aldus Reffstrup in het persbericht. “Ik ben geen mode veteraan, dus voor het volgende hoofdstuk zijn we ontzettend blij om Andrea te verwelkomen. Hij heeft veel kennis van de industrie maar ook ervaring met het leiden van luxe merken zoals Margiela en Marni en andere hedendaagse concepten. Samen zullen we een onverslaanbaar team zijn.” Reffstrup blijft aanwezig bij het bedrijf als oprichter van het merk en zal zich focussen op de duurzaamheid, technologische innovatie en branding van het merk.

Baldo is hiervoor werkzaam geweest bij Marni, Maison Margiela en Diesel. “Ganni is een bijzonder en spannend merk met een unieke positionering die gedreven wordt door de creativiteit van Ditte [Reffstrup, de creatief directeur, red.] en Nicolaj. Ik ben verheugd om mij aan te sluiten bij het bedrijf en zie uit naar het ontwikkelen van het merk,” aldus Baldo.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN