Delta Galil Premium Brands, het moederbedrijf van 7 For All Mankind en Splendid, heeft een nieuwe CEO. Tim Baxter neemt de rol op zich, zo meldt Delta Galil Industries in een persbericht.

“7 For All Mankind en Splendid zijn twee krachtige merken, met sterke en loyale klanten,” aldus Baxter, een voormalig Macy’s Inc. topman. “Ik kijk er naar uit om deze loyaliteit verder op te bouwen terwijl we kijken naar het maximaliseren van de kansen om deze merken te laten groeien in elk kanaal - zowel in de Verenigde Staten als wereldwijd.”

“We zijn erg blij dat we zo’n sterke en strategische leider als Tim kunnen verwelkomen om Delta Galil Premium Brands te overzien. We zien hier ontzettend veel kansen om te groeien door de uitbreiding van categorieën en nieuwe wereldwijde markten,” aldus Isaac Dabah, CEO van Delta Galil. Delta Galil hoopt met de aanstelling van Baxter de twee merken naar een ‘nieuwe fase van groei’ te leiden, aldus het persbericht. Baxter spendeerde meer dan 26 jaar bij Macy’s Inc. in verschillende posities. Zijn laatste rol bij het bedrijf was chief merchandising officer.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN