Victoria’s Secret heeft een nieuwe CEO. Afgelopen week werd bij verschillende media al bericht dat Jan Singer op zou stappen bij het merk en dit nieuws werd tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers bevestigd. Singer wordt opgevolgd door John Mehas.

“John Mehas is een uitzonderlijke retail zakenman en we zouden niet blijer kunnen zijn over het feit dat hij Victoria’s Secret Lingerie naar een nieuwe fase van succes gaat leiden,” aldus Leslie H. Wexner, CEO van het moederbedrijf L Brands, Inc. “Onze belangrijkste taak is het verbeteren van de resultaten van Victoria’s Secret Lingerie en Pink. Daarom kijken onze nieuwe leiders met een nieuw perspectief naar alles, van marketing, merkpositionering, vastgoed en kostenstructuur.”

Mehas werkt op dit moment nog als president van Tory Burch en zal vanaf ‘begin 2019’ de taak van CEO van Singer overnemen. Voor zijn functie bij Tory Burch werkte Mehas als CEO van Club Monaco, een merk van Polo Ralph Lauren.

Victoria’s Secret zag in het afgelopen derde kwartaal de omzet met twee procent teruglopen zo blijkt uit het gepubliceerde kwartaalverslag. De omzet kwam in het kwartaal neer op 1,1 miljard dollar (959 miljoen euro).

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN