• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nieuwe CEO Schoenen Torfs onthult plannen

Nieuwe CEO Schoenen Torfs onthult plannen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Lise Conix en Wouter Torfs van Schoenen Torfs. Beeld via Schoenen Torfs.

Lise Conix is vandaag officieel gepresenteerd als de nieuwe CEO van Schoenen Torfs. Ze neemt de functie per 1 januari 2023 op zich en neemt over van Wouter Torfs. Tot die tijd werken de twee als Co-CEO’s. Bij de presentatie deed de nieuwe CEO ook al enkele van haar plannen uit de doeken.

In een persbericht van Schoenen Torfs blijkt dat Conix ‘staat voor continuïteit van de bedrijfsvoering, maar op termijn wel haar eigen accenten gaat leggen’. Conix geeft aan het bedrijf verder te willen uitbouwen en ‘klaarstomen voor de toekomst’. Zo staan er sowieso nog tien make-overs van de huidige 76 winkels op stapel. Het bedrijf blijft daarnaast investeren in de webshop. Ook zal het bedrijf zich hard blijven maken om weer verkozen te worden tot ‘beste werkgever van België’.

Nieuwe Schoenen Torfs CEO wil bedrijf 'klaarstomen voor de toekomst'

“In België zitten we nog niet aan ons plafond, ook al zijn de uitdagingen groot. Groeien bekijk ik trouwens niet alleen geografisch. Er is wel degelijk plaats voor een speler als Schoenen Torfs tussen al het online en internationaal geweld. Als lokale held met een aanbod van meer dan 250 merken in schoenen en damesfashion kan je toch net nog een tikkeltje beter inschatten wat je doelpubliek wil, welke trends zij leuk vinden. Daar willen we onze klanten en toekomstige klanten nog meer van overtuigen: bij ons vindt iedereen iets dat hem of haar ‘past’,” aldus de nieuwe CEO.

“Ik wil de leiderschapsstijl die ik van Wouter heb geleerd en die hij zelf ook hanteerde verder uitbouwen. We geloven allebei in het geven van energie en vertrouwen aan mensen. Dat warme en dat menselijke – dat mag je gerust het Torfs – DNA noemen. ​ Dat zit in elk lid van de familie. Dus ook in mij,” aldus Conix. “Ik zal dus werknemers blijven inzetten op hun talenten en hun passies, net zoals Wouter deed.”

lise conix
Schoenen Torfs