Net-a-porter vice president Global Buying vertrekt

Sarah Rutson, tot voor kort werkzaam als vice president global buying bij luxe e-tailer Net-a-porter, vertrekt. Dat meldt Women’s Wear Daily (WWD).

”We zouden Sarah graag willen bedanken voor de passie en toewijding die ze heeft laten zien. Tijdens haar aanstelling zijn we ons blijven onderscheiden door onze klanten telkens weer een nauwkeurig gekozen selectie aan de mooiste items van het seizoen aan te bieden,” liet Net-a-porter weten. Wie Rutson’s positie zal overnemen, is nog niet bekendgemaakt.

Rutson was sinds december 2014 werkzaam bij Net-a-porter. Ze startte haar carrière bij het bedrijf als inkoper. In ruim twee jaar tijd heeft de vice president verschillende merken aan het Net-a-porter assortiment toegevoegd die daarvoor bijna niet online verkrijgbaar waren, zoals Azzedine Alaïa en de ‘Coco Crush’ juwelenlijn van Chanel. Het vertrek van Rutson volgt enkele maanden na een andere verschuiving in het Net-a-porter directieteam. In september 2016 werd bekend dat Matthew Woolsey, eerder werkzaam als vice president Digital bij het luxe Barney’s, de rol van algemeen directeur ging bekleden.

Beeld: Net-a-porter Facebook

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN