• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Mede-oprichter Gerry Weber Udo Hardieck overleden (74)

Mede-oprichter Gerry Weber Udo Hardieck overleden (74)

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Udo Hardieck, mede-oprichter van Gerry Weber International AG is op 74-jarige leeftijd overleden. Dit meldt het bedrijf in een persbericht. De oprichter is overleden na een periode van ‘ernstige ziekte, aldus het bedrijf.

Gerhard Weber (mede-oprichter) en Ralf Weber (CEO) in het persbericht: “In naam van het bedrijf, het management en de directie, bieden wij onze condoleances aan. Het verlies van Udo Hardieck heeft ons diep geraakt. Onze gedachten en die van de staf zijn met zijn familie, in het speciaal met zijn vrouw Elke Hardieck en zijn kinderen. We herinneren Udo Hardieck als onze oprichter, investeerder en een exceptionele zakenman. Tot het einde steunde hij ons als een wijze adviseur, een betrouwbare partner en een oude vriend.”

“Gerry Weber International AG kijkt met groot respect terug op het uitzonderlijke levenswerk van Udo Hardieck,” aldus het bedrijf. Samen met Gerhard Weber richtte hij in 1973 Hatex KG op, dat later Gerry Weber International AG werd. Als hoofd van het bedrijf was hij verantwoordelijk voor de productie, IT en logistiek. Het bedrijf heeft inmiddels 7000 medewerkers en is aanwezig in meer dan zestig landen wereldwijd.

Beeld: Udo Hardieck via Gerry Weber International AG

Gerry Weber
Gerry Weber International AG
Udo Hardieck