• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Kontoor Brands benoemt nieuwe Europese topman

Kontoor Brands benoemt nieuwe Europese topman

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Kontoor Brands, Inc. de nieuwe divisie van VF Corp, heeft een nieuwe Europese topman aangesteld. Dit meldt het bedrijf in een persbericht. Simon Fisher is benoemd tot managing director van de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

“Simon is een ervaren leider in de kledingindustrie met meer dan dertig jaar aan ervaring met eerdere ervaring bij Lee in EMEA,” aldus Tom Waldron, vice president en merkpresident van Wrangler, in het perbsericht. Wrangler is een van de merken in het portfolio van Kontoor Brands. “Zijn leiderschap en passie voor ons bedrijf, samen met de uitzonderlijke teams die we hebben in de EMEA, maken het mogelijk voor Kontoor om nieuwe kansen aan te grijpen en de groei in de regio te stuwen.”

Fisher zal de leiding nemen bij Lee en Wrangler in de EMEA. Hiervoor was hij werkzaam bij Spyder Active Sports waar hij general manager was in de EMEA. Daarvoor werkte hij onder andere bij de jeansdivisie van VF Corporation, wat tegenwoordig Kontoor Brands is na de afsplitsing vorig jaar.

Kontoor Brands
VF CORP