Joris Aperghis wordt vanaf 15 januari de nieuwe CEO van We Fashion. John Hind trekt zich terug. Dat heeft de Nederlandse modeketen bekend gemaakt in een persbericht.

"De smaak van de consument op het gebied van fashion verandert tegenwoordig heel snel, in combinatie met een snelle verschuiving naar omni-channel koopgedrag, iets wat wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Om deze kansen te benutten en onze omni-channel capaciteiten te versnellen hebben wij Joris Aperghis aangesteld als de nieuwe CEO. Hij is een sterke leider met een bewezen track record in het bouwen van merken en bedrijven in de Fashion, FMCG en Media sectoren. Het afgelopen jaar hebben wij Aperghis zien opereren als marketingdirecteur van We Fashion en wij zijn overtuigd van zijn vaardigheden om van We Fashion het bedrijf te maken dat wij voor ogen hebben," aldus Peter Truijen, namens Logo International, het moederbedrijf van We Fashion.

Het bedrijf kondigt ook de benoeming aan van Mikael Andersson als chief operating officer (COO). Hij gaat leiding geven aan de afdeling verkoop, We-com/partners, financiën, ICT, vastgoed en supply chain. Andersson zal rechtstreeks rapporteren aan Aperghis.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN