• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • JACK & JONES investeert in de toekomst met uniek internationaal Sales Traineeship

JACK & JONES investeert in de toekomst met uniek internationaal Sales Traineeship

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Meer en meer bedrijven halen hun grootste troeven boven in de War For Talent. JACK & JONES beseft maar al te goed hoe belangrijk het is zich te omringen met nieuw talent. Het merk investeert in de toekomst met een internationaal Sales Traineeship: een niet te missen kans voor iedereen die een sales carrière in de modewereld wil kickstarten. In Denemarken dan nog.

JACK & JONES, één van de twintig merken van het Deense modebedrijf BESTSELLER, heeft een duidelijke visie voor ogen. Sven Laureyssens, Country Sales Manager bij JACK & JONES België: “We willen het beste Denim brand ter wereld zijn. Hoe? Door ons te omringen met gemotiveerde mensen die niet enkel het beste uit zichzelf willen halen, maar ook het merk naar een hoger niveau willen tillen.” Het Sales Traineeship, ook wel het Money Maker programma genoemd, stoomt talent klaar voor een job binnen het bedrijf.

Het Traineeship is een intensief talentontwikkelingsprogramma boordevol persoonlijke ontwikkeling, verkooptraining en tal van mogelijkheden om verkoopvaardigheden te trainen in echte verkoopsituaties. Alle skills gaande van digital sales en persoonlijke verkoop tot planning, budgettering en visual merchandising komen aan bod tijdens het traject. Money Makers worden bovendien helemaal ondergedompeld in the JACK & JONES universe.

Tijdens de één jaar durende training in Denemarken krijgen de deelnemers de kans om te werken op het JACK & JONES HQ. Naast een mooie maandelijkse vergoeding, worden vaste lasten vergoed en wordt accommodatie volledig voorzien door JACK & JONES.  

Het programma heeft intussen zijn succes al bewezen. Robin Van Buggenhout, Sales Representative JACK & JONES België, volgde 2 jaar geleden het Money Maker programma en is sindsdien aan de slag in het Sales team in België. “Ik zal mijn jaar in Denemarken nooit vergeten. Je leert niet alleen enorm veel bij over de sector en allerhande nieuwe skills, maar bouwt ook levenslange relaties op. Er geldt een echte work hard play hard mentaliteit. Ik zag mijn mede trainees ook nooit als co-workers, we waren een kleine familie.”

Ben jij na het lezen van dit artikel helemaal enthousiast over het Sales Traineeship van JACK & JONES? De rekrutering voor het eerstvolgende Money Maker traject is net gestart! Solliciteer dus vandaag nog op de vacature.

Meer weten over het Money Maker programma? Lees hier alles over de inhoud van het traject, het rekruteringsproces en de praktische informatie.

OVER JACK & JONES

Het Deense JACK & JONES werd in 1990 opgericht als jeansmerk. Het label heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de grootste businessunit van de BESTSELLER A/S-groep en is één van Europa's meest toonaangevende merken voor herenkleding. Het merk heeft vestigingen over de hele wereld. Denim vormt nog steeds de hoofdactiviteit van JACK & JONES, maar het productportfolio bevat ondertussen ook pakken, sportieve kleding, schoenen en accessoires.

Meer info: www.jackjones.com

Bestseller
Jack&Jones
Partner Content
Traineeship