Harry van der Zee nieuwe CEO moederbedrijf Profuomo en Michaelis

Micro Fashion, moederbedrijf van Profuomo en Michaelis, stelt per 1 januari een nieuwe CEO aan, zo laat het bedrijf weten aan FashionUnited. Harry van der Zee zal vanaf het nieuwe jaar de functie vervullen. Hij volgt hiermee Sarah Brandsma op.

Micro Fashion werd in 1934 opgericht en staat bekend om de eigen herenmode merken Profuomo en Michaelis. “Mede-eigenaar Brandsma zal zich gaan richten op verdere product- en marketingontwikkeling van de merken,” laat de groep weten aan FashionUnited. “Binnen ons familiebedrijf zijn we erg blij met de ons vertrouwde CEO, Harry van der Zee. Een CEO van buiten de familie is een bewuste keuze en met zijn uitgebreide kennis hebben wij in Harry de ideale teamplayer gevonden om de groei van onze merken te begeleiden en verder te laten stroomlijnen,” aldus Brandsma.

Harry van der Zee is geen vreemde in de modewereld en zeker niet van Micro Fashion. Van der Zee was tot 2015 werkzaam bij Micro Fashion als algemeen directeur, maar vertrok om de rol van CEO te vervullen bij Van Gils Fashion.

Beeld: Micro Fashion

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN