Gerry Weber roept functies Chief Sales Officer en Chief Digital Officer in het leven

Gerry Weber heeft Johannes Ehling aangesteld als Chief Sales Officer en Chief Digital Officer. De twee functies in het leven geroepen om het managementteam, bestaande uit CEO Ralf Weber en CFO David Fink, te versterken.

Ehling zal de nieuwe functies op zich nemen ‘niet later dan 1 september 2018’, aldus het persbericht. “Mr Ehling is een ervaren en vermaard expert die de mode industrie goed kent en ons bedrijf verder zal brengen op het gebied van digitalisering en internationalisering. Beiden aspecten zijn van belang voor de transformatie van de Gerry Weber Group en zullen belangrijke onderwerpen zijn voor de toekomst van het bedrijf. Ik zie uit naar onze samenwerking,” aldus Ralf Weber.

Ehling zal de groothandelsactiviteiten, retail en e-commerce over zien in zijn nieuwe functie en de digitale strategie verder ontwikkelen. Johannes Ehling was hiervoor werkzaam als managing director van Ernsting’s en lid van het management team van Willy Bogner. Daarvoor was hij werkzaam als global distribution manager bij Escada-sport.

Beeld: Johannes Ehling via Gerry Weber