• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Dit zijn de modegenomineerden voor de Qrf Beste Winkelketen van België 2018-2019

Dit zijn de modegenomineerden voor de Qrf Beste Winkelketen van België 2018-2019

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het is weer tijd voor de Qrf Retailer of the Year verkiezingen. De afgelopen maanden hebben meer dan 165.000 consumenten meer dan 280 retailers, waaronder moderetailers, beoordeeld. Op 29 november worden de categorieprijzen uitgereikt en FashionUnited zet alvast op een rij welke modeketens in de prijzen kunnen vallen.

In de categorie ‘Baby&Kind’ zijn Bel&Bo, C&A, Zeeman, JBC en Dreambaby genomineerd. In de categorie ‘Damesmode’ nemen Bel&Bo, C&A, e5, JBC en LolaLiza het tegen elkaar op. In de herenmode strijden Bel&Bo, C&A, e5, JBC en Jack&Jones tegen elkaar voor de prijs ‘QrF Beste Winkelketen van België 2018-2019’. Op het gebied van ‘Lingerie&Ondermode’ zijn Bel&Bo, Galeria Inno, Etam, Hunkemöller en Zeeman genomineerd. In de categorie ‘Modeaccessoires’ dingen C&A, H&M, Primark en Veritas mee naar de prijs. Brantano, Bristol, Maniet! Luxus, Torfs en VanHaren gaan met elkaar in de ‘ Schoenen’ categorie de strijd aan.

Wie denkt dat alleen fysieke winkeliers kans maken op een prijs bij Qrf, heeft het mis. Ook webshops vallen in de prijzen. In alle mode categorieën voegt Zalando zich erbij als een van de genomineerden, behalve op het gebied van modeaccessoires. Daarnaast maken Zeeman, C&A, Bel&Bo, Esprit, H&M, e5, Hunkemöller,Torfs Veritas en Tamaris kans op een ‘Qrf Webshop België 2018 - 2019 Award’.

Bel&Bo
Brantano
Bristol
C&A
dreambaby
E5
Esprit
Etam
Galeria Inno
H&M
Hunkemoller
Jack&Jones
JBC
LolaLiza
maniet luxus
Primark
qrf beste winkelketen van belgië 2018-2019
qrf retailer of the year
Tamaris
Torfs
VanHaren
Verita
Zeeman