• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Creatief directeur Stuart Weitzman vertrekt per direct vanwege gedrag

Creatief directeur Stuart Weitzman vertrekt per direct vanwege gedrag

Door Caitlyn Terra

22 mei 2018

Creatief directeur van Stuart Weitzman, Giovanni Morelli, vertrekt. Tapestry, Inc., het moederbedrijf van het merk, kondigt zijn vertrek en de zoektocht naar een nieuwe creatief directeur aan in een persbericht.

“Terwijl we Giovanni’s creatieve talenten zeer bewonderen, is Tapestry toegewijd aan een omgeving waar elk individu zich gerespecteerd voelt en van tijd tot tijd voldeed zijn gedrag [Giovanni’s, red.] niet aan deze eis,” aldus Victor Luis, CEO van Tapestry, Inc. in het bericht. “Als we vooruit kijken hebben we het vertrouwen in het getalenteerde Stuart Weitzman ontwerpteam onder de directie van CEO en merk president Eraldo Poletto, die bewezen ervaring heeft in het ontwikkelen van iconische merken en het met succes bouwen van wereldwijde teams.”

Giovanni Morelli begon iets meer dan een jaar geleden als creatief directeur bij Stuart Weitzman. Hij nam de taak over van de oprichter, Stuart Weitzman. Hij werd gezien als de perfecte creatief directeur vanwege zijn uitgebreide ervaring met ‘het ontwerpen van iconische accessoires voor verschillende Europese en Amerikaanse modemerken’, aldus Victor Luis destijds. Morelli was werkzaam bij onder andere Prada, Burberry, Marc Jacobs, Chloé en Loewe.