• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • CEO Asics Europa verlaat bedrijf na tien jaar

CEO Asics Europa verlaat bedrijf na tien jaar

Door Caitlyn Terra

22 nov. 2019

Alistair Cameron, de CEO van Asics in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) stapt op. Hij verlaat na tien jaar het bedrijf, zo meldt Asics in een persbericht.

Cameron wordt opgevolgd door Carsten Ubehaun. Ubehaun heeft al meerdere management posities vervuld bij het bedrijf. Ook was hij CEO bij Haglöfs. De aanstelling van Ubehaun is onderdeel van de nieuwe focus van Asics. Zo is het merk gestart met het implementeren van initiatieven om de uitdagende markt ‘het hoofd te bieden’, aldus het persbericht. Asics wil de positie als ‘toonaangevend sportmerk voor de regio versterken en zorgen voor een duurzame groei van het bedrijf’.

Hokuto Nakano, directeur van Asics corporation bedankt in een statement Cameron voor zijn dienst. “Sinds 2009 heeft Alistair een extreem uitdagende en veranderende tijd onze business voor de regio EMEA geleid. Hij heeft onnoemelijk veel bijgedragen en speelde een cruciale rol bij het bouwen van ons merk in een belangrijke regio. Dit vormt de basis voor toekomstig succes. We bedanken hem voor zijn trouwe dienst bij Asics.”

ASICS