• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • C&A stelt tweede COO Europa aan

C&A stelt tweede COO Europa aan

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

C&A vergroot de focus op de operationele activiteiten. Vanaf 15 januari 2018 zal een tweede COO werkzaam zijn bij het bedrijf, naast Bart Brenninkmeijer die nu alleen de functie vervult.

Frank Beeck zal vanaf halverwege januari de verantwoordelijkheid van de operationele activiteiten op zich nemen met Bart Brenninkmeijer. Beide COO’s richten zich op een specifiek gebied waarin C&A actief is. Beeck zal zich gaan focussen op Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Kroatië, Polen, Slowakije, Servie, Slovenie, Tsjechie en Hongarije. Brenninkmeijer zal zich blijven richten op de belangrijkste markten van de keten; Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, België, Spanje en Portugal. Brenninkmeijer zal eveneens de zorg voor de online business van C&A op zich nemen.

De nieuwe COO was recentelijk nog CEO van NKD waar hij verantwoordelijk was voor de herstructurering van het merk. Voor zijn functie bij NKD was hij onder andere werkzaam als hoofd van Charles Vögele en managing director van verschillende landen voor Mango.

Beeld: C&A corporate website

C&A
Frank Beeck