Win een gratis Lightspeed eCommerce webshop op de Brussels Fashion Days

Het favoriete evenement van iedere modeliefhebber is terug in Brussel! Tijdens het tweede weekend van oktober nemen de Brussels Fashion Days de stad over met een programma waar de couture vanaf spat: overal vindt u modeshows, workshops, conferenties, tentoonstellingen en beauty bars.

Brussels Fashion Days is door de jaren heen uitgegroeid tot een must-see evenement voor de Belgische mode-industrie. Niet alleen modeliefhebbers komen erop af, maar ook professionals zoals ontwerpers, retailers en andere creatieven zijn van de partij.

Dit jaar is Lightspeed voor het tweede jaar op rij een partner van de Brussels Fashion Days. Het eCommerce platform van Lightspeed geeft retailers de mogelijkheid om hun online winkel snel en eenvoudig te lanceren met een makkelijk te gebruiken en overzichtelijk backoffice, esthetische designs en verschillende functies die conversie stimuleren.

Lightspeed is daarnaast een van de sprekers op de ‘Future of Retail’-talk op zaterdag 12 oktober. Deze conferentie wordt geleid door Olivier Zeegers (directeur van de Modeacademie) en gemodereerd door mode- en retail-experts zoals Marie-Claire, Créamoda en Influo.

Als kers op de taart houdt Lightspeed dit jaar een exclusieve Brussels Fashion Days-winactie voor offline retailers die graag de stap naar online willen maken: zij kunnen deelnemen om kans te maken op één jaar gratis Lightspeed eCommerce (ter waarde van €700!).

Wilt u ook deelnemen aan deze winactie? Het enige wat u hoeft te doen is dit formulier invullen en vertellen waarom uw online concept de hoofdprijs verdient. Succes!

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN