• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Wat weet u over winkelautomatisering?

Wat weet u over winkelautomatisering?

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

loading...

Business

Het is een begrip waar je als retailer niet meer omheen kunt: winkelautomatisering. Maar waarom is het zo broodnodig? Het gaat goed zoals het nu gaat, toch? Dit artikel legt uit wat winkelautomatisering is, hoe je je rendement hiermee verhoogt en de kosten verlaagt. Wat zijn de voordelen ervan? En zijn er ook nadelen? Stap in de wereld van winkelautomatisering en lees over de mogelijkheden voor je winkel.

Met winkelautomatisering kun je alles automatiseren wat met de kassa, voorraadbeheer en administratie te maken heeft. Hierdoor wordt je als ondernemer ontzorgd in alles waar je geen tijd en geld mee kwijt wilt zijn. Denk bijvoorbeeld aan omloopsnelheid, doorverkoop en marge.

Totaaloplossing

Het automatiseren van je winkel(s) helpt om de doelgroep beter te bepalen en te benaderen. Daarnaast wordt het beheer van artikelen makkelijker: prijsupdates vanuit leveranciers worden bijvoorbeeld automatisch doorgevoerd zodat geen marge wordt misgelopen. De juiste kassasoftware biedt een totaaloplossing voor webshop, orderverwerking, voorraadbeheer, marketing- en rapportagetools, support en hosting. Op deze manier heb je in één omgeving overzicht en inzicht in het bedrijf. Hiermee worden tools aangereikt om gedegen keuzes te maken.

Tijd voor ondernemen

Dankzij een geautomatiseerd kassasysteem wordt er efficiënt en nagenoeg foutloos gewerkt. Hierdoor worden de arbeidskosten verlaagd doordat er minder handmatige handelingen nodig zijn en dus minder benodigd personeel. Er is meer tijd om te ondernemen, en dat is toch wat je het liefste doet?

Naast deze voordelen moet ook worden gedacht aan tijdsbesparing, minder kosten, meer inzicht, hogere betrouwbaarheid voor de klanten, klantgericht werken en een betere informatieverstrekking naar de klant. Meer weten over deze voordelen? Lees dan deze 6 voordelen van automatiseren.

Toekomstproof

Het nadeel van automatiseren is dat, wanneer dit niet gedaan wordt, je niet toekomstproof bent. Natuurlijk is het in eerste instantie een investering, maar deze betaalt zich snel terug dankzij de data die meteen voorziet van vele inzichten. Bovendien is de stap naar automatisering kleiner dan je zou denken dankzij de slimme kassa oplossingen van Vendit.

Vendit Academy

Meer weten over winkelautomatisering en de mogelijkheden voor je winkel? Laat je dan kosteloos en geheel vrijblijvend informeren via de Vendit Academy. Meerdere keren per maand organiseren zij een workshop voor retailers.

Om te ervaren hoe eenvoudig winkelautomatisering kan zijn, biedt Vendit de gelegenheid om zelf met het laagdrempelige ‘Vendit Point of Sale’-systeem aan de slag te gaan. Dus wil je efficiënter ondernemen en profiteren van de vele voordelen die goede winkelautomatisering te bieden heeft? Schrijf je dan gratis hier in.

Afrekensysteem
KASSASYSTEEM
VENDIT
VOORRAADBEHEER
winkelautomatisering