Terre Bleue neemt meerderheidsbelang in Gigue

Modemerk Terre Bleue neemt een meerderheidsbelang in Gigue. De twee Belgische labels willen hun handen ineenslaan om hun positie in de markt te versterken. Dat heeft Terre Bleue bekendgemaakt middels een persbericht, meldt Retaildetail. Om welk bedrag het gaat, is nog niet bekend.

“We zijn bijzonder fier dat we de krachten kunnen bundelen met een financieel gezond en groeiend Belgisch modebedrijf”, zegt Terre Bleue-CEO Dirk Perquy. “Gigue heeft net als Terre Bleue een geschiedenis als familiebedrijf. Er heerst een bedrijfscultuur waarin dezelfde waarden centraal staan: respect, eerlijkheid en klantgerichtheid. We hebben met Gigue ook de sterke heritage gemeen: de jarenlange passie voor creativiteit, combineerbaarheid, kwaliteit en pasvorm.”

Ondanks het nieuws blijven de twee merken naast elkaar bestaan. “Elk merk blijft zijn eigen creatieve koers varen,” laat Perquy weten. Terre Bleue neemt wel de winkels en het gehele personeelsbestand over.

Terre Bleue werd in 1938 opgericht en beschikt momenteel over 17 eigen winkels en een webshop. Het merk Gigue is iets ouder en telt 7 eigen winkels en een webshop. Beide labels zijn daarnaast verkrijgbaar bij multibrandretailers.

Beeld: Terre Bleue Facebook

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN