Met trots kondigt FashionUnited aan dat de vacaturebank een totaal van 10,000 internationale vacatures voor de mode-industrie heeft bereikt vanuit top fashion bedrijven over de hele wereld. Meer dan 9,000 mode bedrijven werven hun nieuwe werknemers door middel van het FashionUnited netwerk.

Deze belangrijke mijlpaal stimuleert FashionUnited om haar activiteiten nog meer uit te breiden en zo meer modebedrijven te helpen potentiële werknemers te werven op de meest efficiënte en kosteneffectieve manier. Elke dag bezoeken 30,000 werkzoekenden de website om hun droombaan in ‘s werelds meest creatieve industrie te vinden.

FashionUnited verwacht dat de beschikbare banen in de mode-industrie steeds vaker op één plaats zullen worden verzameld. Lennard Minderhoud, CEO FashionUnited: “In deze tijd moeten recruiters keuzes maken. Een van deze keuzes is: kies ik kwantiteit of ga ik voor kwaliteit? We hebben gemerkt dat de kandidaten en employer branding steeds belangrijker wordt voor bedrijven die de vacatures online zetten. Een wervingstool zoals FashionUnited is in staat om aan de behoeften van de recruiter te voldoen, het bespaart hen tijd en geld én tevens wordt het juiste publiek bereikt.”

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN