• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Laat je inspireren en koop FW22 collecties efficiënt in!

Laat je inspireren en koop FW22 collecties efficiënt in!

PRESS RELEASE
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Image credit: Pexels

Nu er weer een mode inkoopseizoen ten einde loopt, en de eerste FW22 collecties al online beschikbaar zijn, is het moment aangebroken om terug te blikken op dit jaar, dat gekenmerkt wordt door het feit dat de industrie zich zichtbaar richting volledige digitalisering beweegt.

Elk modeseizoen brengt FashionUnited een unieke database van artikelen, collectievideo's, trendanalyses, interviews en andere content. In 2021 zijn duizenden originele artikelen, evenals honderden volledige modecollecties, beschikbaar gemaakt voor professionals over de hele wereld via FashionUnited's vernieuwde Trends-sectie. Elk artikel is volledig gratis gecreëerd, verzameld en gecommuniceerd, en helpt de e-commerce van mode efficiënter en transparanter te maken.

Meer dan 3.000 merken maken al deel uit van de uitgebreide AI-aangedreven marktplaats, waar 200.000 producten 24/7 aan geaccrediteerde kopers worden getoond. Sluit je aan bij de internationale gemeenschap van digitale modeprofessionals en koop de nieuwste trends op een gestroomlijnde manier in! Word nu lid van de B2B Marktplaats!

FashionUnited
FW22
Marketplace
Press Release
Trends