• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Itsperfect trotse partner van Week van de Belgische mode 2023

Itsperfect trotse partner van Week van de Belgische mode 2023

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Credits: Itsperfect

Lokaal winkelen en de spotlight op merken van eigen bodem, een mooi streven waar sectorfederaties Mode Unie en Creamoda jaarlijks extra aandacht aan geven tijdens de Week van de Belgische Mode. Dit jaar vindt de Week plaats van 9 tot 15 oktober met Itsperfect, bekend van zijn complete softwareoplossing voor modemerken, als partner.

De feestelijke 5de editie van dit evenement wordt officieel afgetrapt op 7 oktober in gaststad Gent. En is daarna door heel België te herkennen aan de WVDBM raamstickers met campagnegezicht Evy Gruyaert, bekend van radio en tv. De Week heeft als doel Belgische mode en haar modemerken in de kijker te zetten en breder bekend te maken.

Een goed initiatief dat helemaal past in de huidige tijdsgeest en de focus op duurzaamheid, en waar Itsperfect graag zijn steentje aan bijdraagt. Het vergroten van de zichtbaarheid van merken en hen te helpen groeien en continu voorop te laten lopen in de markt is precies waar het bedrijf met zijn gebruiksvriendelijke ERP software voor staat.

Wendy Luyckx van Creamoda vertelt: “Belgische mode heeft in alle segmenten en voor alle types van consumenten ongelofelijk veel te bieden en daar mogen we als Belg absoluut trots op zijn! We zien dat de consument steeds meer afstapt van het kopen van fast fashion en dat ze het budget dat ze aan kleding besteden liever kwalitatief besteden.”

De software van Itsperfect brengt wholesale en retail samen en biedt merken de oplossing om hun kwalitatieve collecties volledig te managen, van design en verkoop tot aan logistiek en reporting. Met een complete retail module voor eigen brandstores en een intuïtieve B2B webshop waarin winkeliers eenvoudig kunnen bestellen.

Daarnaast biedt de cloud oplossing een uitgebreid scala aan modules; van Vendor Managed Inventory tot Product Lifecycle Management (PLM), Warehouse Management (WMS), het leveranciersportaal en sustainability, en nog veel meer handige features voor fashion wholesale.

“Er zijn inmiddels meer dan 450 merken die hun dagelijkse fashion processen draaien op onze software, waaronder ook een snelgroeiend aantal bekende Belgische merken. Daar zijn we erg trots op. We zijn heel betrokken bij de merken waarmee we samenwerken en zorgen ervoor dat zij continu kunnen blijven groeien en gebruik kunnen maken van de nieuwste features. We juichen dit soort initiatieven dan ook van harte toe en wensen alle merken en winkeliers succesvolle verkopen”, aldus Stefan Methorst, CEO van Itsperfect.

Volg de Week van de Belgische Mode op www.wvdbm.be en op Insta @weekvdbemode voor mooie acties en updates over deelnemende merken.

Over de Week van de Belgische Mode

De Week van de Belgische mode is een initiatief van Mode Unie, de federatie voor de zelfstandige modedetailhandel, en Creamoda, de Belgische modefederatie voor merken en producenten. De campagne heeft als doel de Belg trots(er) te maken op één van de producten waar ze buiten de landsgrenzen vol lof over spreken: Belgische mode. Lees meer op www.wvdbm.be en volg het laats nieuws over de WVDBM op Insta @weekvdbemode

Over Itsperfect

Itsperfect is de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke softwareoplossing voor modemerken. Alle belangrijke processen die nodig zijn om een fashionbedrijf te draaien zijn geïntegreerd in één compleet ERP pakket. Met een volledig eigen B2B shop, Point of Sale (POS), en een uitgebreid scala aan modules en features, speciaal gebouwd voor fashion. 24/7 bereikbaar via elk device. In de eigen App Store kunnen eenvoudig modules, gebruikers en standaard koppelingen worden toegevoegd met de meest gebruikte boekhoudsystemen, logistieke dienstverleners en e-commerce oplossingen als Shopify, Shopware, TradeByte en ChannelEngine.

Check itsperfect.io voor meer informatie en een online demo. Of neem contact op met Olaf van der Male via sales@itsperfect.io of +32 474 24 1599.

ERP
ITSPERFECT
Software
Week van de Belgische mode