• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Premium Group neemt Show & Order over

Premium Group neemt Show & Order over

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

De Premium Group heeft de beurs Show & Order overgenomen. De oprichter van Show & Order, Varena Malta, zal het gezicht blijven van de beurs. Ook blijft SHow & Order op dezelfde locatie: Kraftwerk centrum in de Köpenicker Strasse in Berlijn.

“De mode-industrie verandert snel. We kunnen alleen succesvol blijven op lange termijn als we blijven bewegen. Dit is waarom ik de Premium Grup actief heb benaderd, omdat ik ervan overtuigd ben dat we de synergie kunnen gebruiken om de retailers ook in de toekomst een robuust en verbeterd beursplatform te bieden. Het doel is om de de pricing niche. precies tussen Panorama en Premium te bezetten en de collecties in een intieme en charmante setting te presenteren,” laat Verena Malta, oprichter van Show & Order, in een reactie weten.

“Door expertise en kennis samen te brengen, evenals de hulp van ons internationale netwerk, willen we de markt versterken en retailers bieden wat er momenteel ontbreekt op de markt - een gecureerd platform dat de wereldwijde trends vertaalt in vrouwelijke looks. Veel retailers kijken ook naar aantrekkelijke prijzen en toch ook individuele merken. Zij zetten deze merken apart van de competitie en vergroten de aantrekkelijkheid voor de uiteindelijke consument,” vult Anita Tillmann, managing partner van Premium Group aan. “In tijden van de selfie cultuur en social media is het steeds belangrijker om klanten iets nieuws en exclusiefs te bieden, om tegemoet te komen aan de vraag om individualiteit. Ik ken Verena Malta al heel lang en ben erg blij om samen te mogen werken.”

Show & Order overgenomen door Premium

Volgens Premium Group past Show & Order ‘perfect’ bij de andere evenementen van de Premium Group. “Het concept van Show & Order wordt overgenomen en ontwikkeld om nieuwe uitdagingen in de markt aan te kunnen gaan.” Het portfolio van Show & Order bestaat nu nog uit modemerken en accessoires voor vrouwen, maar dat zal in de toekomst worden uitgebreidt met schoenenmerken voor vrouwen. De focus liet bij de ‘inspirerende combinatie van merken om een complete vrouwelijke look te bieden in het middensegment’.

Met de overname van Show & Order heeft de Premium Group nu vier complementaire beurzen in zijn portfolio: Seek, Bright, Premium en Show & Order. Daarnaast is er de conferentie #FashionTech. In totaal worden er 1.800 merken gepresenteerd, waarvan 80 procent uit het buitenland afkomstig, op drie verschillende locaties in Berlijn. De beursvloer omvat in totaal 51.000 vierkante meter.

Show & order werd in 2011 opgericht door de in Keulen gevestigde Verena Malta. Inmiddels is de beurs een vast onderdeel van de Berlijnse beurzen geworden.

Beeld: Facebook Show & Order

Premium Group
SHOW&ORDER