• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Bread & Butter: 'Müller roept op om te stemmen'

Bread & Butter: 'Müller roept op om te stemmen'

Door Laurie van Deventer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Karl-Heinz Müller, oprichter en manager van Bread & Butter heeft het zwaar te verduren, maar geeft niet op. In plaats van de toekomst voor de beurs zelf te bepalen, heeft Müller besloten het lot van de modevakbeurs in handen van de mode-industrie te leggen.

De beursorganisatie heeft tegelijkertijd met Berlin Fashion Week en B&B’s ‘Back to the Street’ show een poll opgezet om online te stemmen. Men kan kiezen voor ‘I want BBB' of ‘R.I.P. BBB’ om te helpen beslissen of de beurs wel of niet zal terugkeren naar de locatie van 2 tot 4 juli 2015 in Berlijn. De uitslag wordt over een paar dagen bekend gemaakt.

De contracten met Berlin Tempelhof Airport lopen theoretisch tot 2019, waar de zomereditie van de beurs plaats zal vinden. Maar de vraag blijft of Müller genoeg exposanten en bezoekers kan aantrekken om dit te realiseren. Toen Müller het idee ‘Bread & Butter Back to the Streets’ had, schreef hij in een brief: “Ik weet niet hoe ik het ga financieren. Ik heb geld van iedereen ontvangen, maar het is helaas al allemaal uitgegeven.”

Op het moment lijkt het niet erg betrouwbaar. Maar Müller heeft zijn droom ‘Bread & Butter Back to the Streets’ weten te realiseren. Misschien lukt het hem weer.

BreadandButter
breadandbutterbacktothestreets