ZEB BVBA recrutement

  • Home
  • Jobs
  • ZEB BVBA
L’histoire de ZEB commence en 1993. Un jeune passioné Luc Van Mol, allait de magasin en magasin avec ses jeans par-dessus l'épaule pour les vendre. Peu après, il franchit le pas et ouvre son premier magasin «Jeans Depot» à Alost. Entre-temps, nous sommes bien plus qu'un magasin de jeans, nous sommes devenus un magasin de mode multimarques avec plus de 50 marques vendues dans nos 73 magasins, répartis en Flandres et en Wallonie.

Over ZEB

Ben jij klaar voor een uitdaging in een modebedrijf waar prachtige collecties en service naar de klant centraal staan? Dan is een job bij ZEB iets voor jou. Bij ons kan je rekenen op een toffe dynamiek tussen collega’s en genoeg ruimte om te groeien.

Want van persoonlijke groei kennen we alles: het verhaal van ZEB begint in 1993, toen Luc Van Mol als jonge gepassioneerde vertegenwoordiger het ganse land doorkruiste om zijn jeans te verkopen. Al snel kwam er een eerste winkel: Jeansdepot in Aalst.

Anno 2018 is ZEB natuurlijk veel meer dan een jeansstore. De naam ZEB is ondertussen uitgegroeid tot een vertrouwde merknaam waar je zowel voor de laatste trends als je favoriete basics terechtkan . Je ontdekt altijd wel iets nieuws tussen de 70 topmerken die verkocht worden in onze 67 winkels. Wij zijn een merk met een eigen identiteit waar iedereen zichzelf kan zijn. Want een goed gevoel zit in het DNA van ons bedrijf, dus daar gaan we elke dag voor.

Shoppen bij ZEB moet vooral plezierig zijn. Vandaar onze zoektocht naar modeliefhebbers die van hun passie hun beroep willen maken. Mensen die er plezier in scheppen om de klant op de eerste plaats te zetten en als een eregast in onze modieuze omgeving te ontvangen. Bij ZEB werken we met veel goesting samen: vol passie, geluk, plezier en respect voor elkaar en de klant. Want menselijkheid en een persoonlijke aanpak komen bij ons op de eerste plaats. Bij deze willen we jou alvast welkom heten bij de ZEB familie.