Veritas recrutement

  • Home
  • Jobs
  • Veritas

HET HOOFDKANTOOR


Ilse Vermeylen, DIY-Expert

Mijn job bij Veritas is creatief, verrassend en innovatief. Ik ontwerp modellen om zelf te naaien en verwerk ze tot een magazine. Daarnaast werk ik mee aan de creatieve krant en bedenk ik creatieve ideeën die online komen. Alles wat met naaien te maken heeft, gaat door mijn handen. Ook de organisatie van de workshops ligt bij mij. Geen normale doordeweekse job dus, maar wel de tofste binnen Veritas ;-).

Het leukste aan mijn baan? Het zoeken naar trends in de DIY, naar nieuwe ideeën en materialen. En dat is meteen ook de grootste uitdaging: die vernieuwing blijven vinden. Waarom je moet komen werken bij Veritas? Voor de toffe collega’s, de creatieve vibe én de afwisseling!

Jeroen van Dun, Supply Chain Coördinator

Ik coördineer mee de goederenstroom van Veritas op logistiek vlak. Hierbij bestuderen we projecten die de werking van het magazijn kunnen verbeteren. En we zien er tegelijkertijd op toe dat we de kosten onder controle houden en steeds efficiënter te werk kunnen gaan.

Een van de grote voordelen van werken bij Veritas? Je mag je eigen ideeën realiseren, zolang je plannen kaderen in de toekomstige visie van het bedrijf. We werken veel samen over verschillende afdelingen heen. Als je een breed interessegebied hebt, kun je dus veel nieuwe uitdagingen mee helpen uitbouwen. Bijkomstig voordeel is de personeelskorting. En daarmee kan ik weer vrouw en kind gelukkig maken :-).RETAIL


Sandra, shopmanager bij Veritas Hasselt

De mix van het creatieve en het organiserende trok me enorm aan. Het product, de beleving, de workshops, de klanten, dat allemaal draagt ertoe bij dat ik me zo goed voel hier.

Als shopmanager krijg je bepaalde richtlijnen, maar heb je ook een zekere vrijheid. In mijn team zitten experten in verschillende productcategorieën en dat is belangrijk, zij kennen hun assortiment door en door en kunnen zo de klanten optimaal adviseren. Ik ben een kordate, maar rechtvaardige manager, ik probeer iedereen hetzelfde te behandelen. Mijn medewerkers moeten het gevoel hebben dat ze met me kunnen praten en hun mening kunnen geven. Soms droom ik ervan om een tweede winkel erbij te nemen. Mensen opleiden en coachen, samen iets opbouwen, dat doe ik zo graag!

Nadifa, verkoopconsulente in Wijnegem

Waarom Veritas? Ik wilde heel graag in de verkoop werken. Ik kende een aantal producten al van tijdens mijn studies naaien en textiel, waardoor ik overtuigd was van de kwaliteit ervan en de klanten ook beter kan adviseren. Ik vind het leuk om nu het hele assortiment door en door te kennen, dat maakt me zelfverzekerd. Ik sta het liefst bij de panty’s, ik heb het gevoel dat ik altijd een oplossing vind voor de klant. Ons leukste product? De shapewear, daar zie je onmiddellijk resultaat van!WAREHOUSE


Dantobi, Magazijnier

Na een interimklus ben ik hier mogen blijven. Ik vind alles aan mijn job interessant. Het ‘picken’ van de goederen, de afwisseling elke dag. Ik voel me heel goed en op mijn gemak bij mijn collega’s.

Sandra, Warehouse Administrator

Ik volg de e-commerce orders op, verzorg de administratie van de supervisors en manager van het warehouse en ben het aanspreekpunt voor de collega’s van de hoofdzetel en retail als het gaat om leveringen en transport naar de retail. Voor de collega’s van de aankoop check ik of al hun orders correct binnenkomen.

Heel gevarieerd werk dus, waarbij ik elke dag wel te maken krijg met nieuwe uitdagingen. Dat houdt je alert. En de toffe collega’s, die krijg je er hier zomaar bij!