Paprika recrutement

  • Home
  • Jobs
  • Paprika
Work at Paprika? Paprika is a Belgian retailer of plus-size womenswear. The company operates stores across Belgium, France, Germany and the Netherlands.

Het verhaal begint bij…

De ontmoeting van twee personen gepassioneerd door mode : Jacques Hayez en Fabienne Bulteel.

Je goed voelen in je kleren, jezelf zijn en het leven een toets kleur en humor geven, zijn jouw essentiële schoonheidstroeven.

Eindelijk keuze…

Uit deze overtuiging zijn kwalitatieve, kleurrijke & gevarieerde collecties ontstaan met een respectvolle snit & eerlijke prijzen voor maatjes 42+, zodat iedere vrouw zich goed kan voelen en dragen waar ze zin in heeft.

We verkiezen Europese producties en ondersteunen zo de lokale economie met onze collecties. We hechten tevens een groot belang aan het respect voor de natuur en dit vertaalt zich in onze BIO collectie. En wat ligt ons het nauwst aan het hart? Natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen, zijde, viscose, tencel en wol die voor zachtheid en welzijn in onze garderobe zorgen.

Paprika vandaag…

2003: Oprichting van het Paprika merk 2007: Opening van de eerste boetiek in Frankrijk 2012: Lancering van de internationale e-shop 2014: Opening van de eerste boetiek in Nederland 2018: Opening van de eerste shop in shop in Duitsland Vandaag stellen we meer dan 850 personen te werk en dragen we bij aan het geluk van duizenden klanten.

Paprika morgen…

Samen gaan we een mooie toekomst tegemoet. Bedankt !