ZEB BVBA vacatures

  • Home
  • Vacatures
  • ZEB BVBA
De naam ZEB is ondertussen uitgegroeid tot een vertrouwde merknaam waar je zowel voor de laatste trends als je favoriete basics terechtkan. Je ontdekt altijd wel iets nieuws tussen de 70 topmerken die verkocht worden in onze 73 winkels. Wij zijn een merk met een eigen identiteit waar iedereen zichzelf kan zijn.

ZEB collega’s vertellen…


Word jij onze nieuwe collega bij ZEB?Shopmanager StacyAssistent Shopmanager Kirsten


“Ik werk nog maar 2,5 jaar bij ZEB, maar ik heb al een heel traject afgelegd! Ik ben begonnen als 24-uurs verkoopster in Boortmeerbeek en na enkele maanden mocht ik al doorgroeien naar 3de verkoopsverantwoordelijke. Een jaar later mocht ik doorgroeien naar assistent shopmanager in Westerlo en sinds de opening van een nieuwe ZEB winkel in Tielt-Winge ben ik daar assistent. Het is een weg geweest van vallen en opstaan, maar ik ben fier op wat ik heb bereikt. Ik ben mijn lieve collega’s dankbaar die er heel veel aan doen om de juiste weg te tonen. Bij ZEB blijf je bovendien allesbehalve stilstaan. Er zijn altijd doorgroeimogelijkheden en er is zeker een weg vooruit, zolang je zelf maar wil. Onze job is zeer afwisselend en elke dag een nieuwe uitdaging waar we telkens weer uit bijleren. En natuurlijk zijn er ongelooflijk veel toffe collega’s om mee samen te werken!”


24-uurs Verkoopster Iris


“Ik heb al een heel traject gelopen bij ZEB… Ik ben begonnen bij ZEB op 14 december 2010, een datum die ik nooit vergeet. Ik was nog maar 11 dagen van school! Plots kreeg ik een telefoontje van ZEB. Ik was aangenomen als 24-uurs verkoopster en kon alleen maar juichen aan de telefoon! Ik was enorm blij dat ik deze kans kreeg ook al had ik nog geen ervaring, alleen heel veel enthousiasme. Ik kwam terecht in een prachtig team van collega’s die stuk voor stuk mijn vriendinnen werden. Het was letterlijk one for all, all for one. Momenteel ben ik hard aan het werk om mij te bewijzen als geschikte kandidaat om 3de verkoopsverantwoordelijke te worden in de nieuwe winkel in Waregem. Hier zet ik mij de volle 100% voor in! Het doet deugd dat mijn collega’s ook in mij geloven. Dat geeft je toch al een zetje in de rug. ZEB betekent voor mij een toekomst waarin ik kan groeien, zowel in mijn werk maar ook als persoon. ZEB geeft me een positief zelfbeeld en de kans om aan mijn negatieve punten te werken. Elke keer ik een klant heb kunnen helpen en een groot plezier heb gedaan, geeft me dat veel voldoening. Alleen al daarom wil ik elke dag bij ZEB werken.”


Visual Merchandiser Lien