ZEB BVBA vacatures

  • Home
  • Vacatures
  • ZEB BVBA
De naam ZEB is ondertussen uitgegroeid tot een vertrouwde merknaam waar je zowel voor de laatste trends als je favoriete basics terechtkan. Je ontdekt altijd wel iets nieuws tussen de 70 topmerken die verkocht worden in onze 73 winkels. Wij zijn een merk met een eigen identiteit waar iedereen zichzelf kan zijn.

Hoe kan ik solliciteren?

Voor een vlot verloop van ons sollicitatieproces, vragen we om steeds online te solliciteren. Door op de knop ‘solliciteer hier’ te klikken, kom je automatisch op onze eigen sollicitatiepagina terecht. Enkel nog je gegevens invullen en versturen! Jouw sollicitatie komt op die manier onmiddellijk bij de juiste persoon terecht.


Hoe verloopt het sollicitatieproces?


Vacatures in onze winkels

Solliciteer je voor een functie als stockverantwoordelijke of sales advisor? Dan mag je in eerste instantie een telefoontje verwachten van onze enthousiaste recruiter Melissa. Zij zal jou reeds een aantal vragen stellen in verband met jouw ervaring en je motivatie.

Met een beetje geluk mag je vervolgens op gesprek bij één van onze shopmanagers. Nadien krijg je de kans om 2 dagen kennis te maken met de job. Indien er zowel voor jou als voor ons een match is, kan je starten bij ZEB!

Voor de leidinggevende functies in onze winkels, mag je rekenen op een vlot contact met Souki. Indien jouw profiel in aanmerking komt, zal zij jou telefonisch contacteren en daarna ook uitnodigen voor een persoonlijk gesprek op hoofdkantoor. Indien positief volgt er nog een gesprek met de betrokken regiomanager. Bovendien krijg je ook de kans om jezelf beter te leren kennen dmv een persoonlijkheidsvragenlijst.


Vacatures op ons hoofdkantoor

Voor onze vacatures op hoofdkantoor kan het selectieproces variëren naargelang de functie.

Nadat je gesolliciteerd hebt via het online sollicitatieformulier, komt je CV (en motivatiebrief) terecht bij Silke. Indien je profiel in aanmerking komt, mag je voor elke vacature een persoonlijk gesprek met HR (en soms ook meteen met de line manager) op hoofdkantoor verwachten. Vervolgens voorzien we voor elke functie een op maat traject, wat kan bestaan uit persoonlijkheids- en redeneertesten, een praktische proef of bijkomende gesprekken.

Heb je vragen over een vacature of over het selectieproces? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via dl_rekrutering@zeb.be!


Jobstudenten

Niet alleen tijdens de zomermaanden, maar ook tijdens het schooljaar zijn we bij ZEB op zoek naar enthousiaste jobstudenten! Ben je communicatief en heb je interesse in mode en fashion? Heb je zin om dagelijks klanten verder te helpen? Dan is een job bij ZEB misschien wel iets voor jou!

Er zijn verschillende manieren waarop je als student je interesse kan tonen.

Je kan langsgaan in één van onze ZEB stores en jouw CV persoonlijk afgeven bij de Shop Manager of Assistant Shop Manager. Zij zullen dan kort even met je kennismaken en vervolgens alle praktische stappen toelichten. Je kan al onze studentenjobs terugvinden op onze onze jobsite. Zo kan je meteen solliciteren op de winkel van jouw voorkeur of via een algemene spontane sollicitatie als student. Het rekruteringsteam zal jouw CV verder behandelen en deze naar de winkel van jouw voorkeur doorsturen.

Tot binnenkort!