• Home
  • Press
  • Retail
  • Zeeman opent nieuwe winkel in Merksem

Zeeman opent nieuwe winkel in Merksem

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Credits: Algemeen beeld van een winkel van Zeeman. Niet de winkel in Merksem.

Zeeman, het Nederlandse familiebedrijf dat kwalitatieve basics en textielproducten verkoopt, opent vandaag een nieuwe winkel in Merksem. Zeeman viert de opening met korting en cadeaus. Klanten die de nieuwe winkel vandaag bezoeken ontvangen een gratis bigshopper. Ook krijgen de eerste 400 klanten een welkomstgeschenk.

Kwalitatief én betaalbaar

De nieuwe winkel van Zeeman is gelegen in Maantjessteenweg 161, 2170 Merksem. De nieuwe winkel heeft een vernieuwend, lichter interieur en is overzichtelijker qua opzet. Ook in deze nieuwe winkel wordt het bekende concept van Zeeman gehanteerd. De collectie is eenvoudig en gebaseerd op een aanbod van kwalitatieve basics zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s, maar bevat ook kinder- en babykleding. Alles voor de laagst mogelijke prijs en met respect voor mens en de planeet.

Een winkel voor iedereen

Regiomanager Sabine Opstal is trots op de opening van de nieuwe winkel in Merksem: “Met de opening van deze nieuwe winkel brengen we ons concept van ‘buurtwinkel’ naar de inwoners van Merksem. Zo maken we onze producten ook in deze buurt toegankelijk en betaalbaar, vooral voor mensen met een kleine portemonnee.”

In deze nieuwe winkel is het ook mogelijk om tweedehands kleding in te leveren. Alle ingezamelde kleding wordt gedoneerd aan Het Goed. Kleding van goede kwaliteit geeft Zeeman op deze manier een tweede kans. Kleding die niet meer goed of mooi genoeg is, wordt zoveel mogelijk gerecycled.

Openingstijden

De nieuwe winkel in Merksem hanteert de volgende openingstijden:

  • Maandag - zaterdag: 09:00 - 18:00 uur
  • Zondag: gesloten
Zeeman