• Home
  • Press
  • Retail
  • Van Westen Menswear in Goes officieel heropend als OFM.

Van Westen Menswear in Goes officieel heropend als OFM.

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Credits: OFM.

In de zomer van vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat OFM. het Zeeuwse van Westen Menswar in Goes overnam. De afgelopen maanden werd de naam behouden die al ruim 100 jaar bekend stond in de regio. Merkambassadeur Hans Kraay Jr. heropende gisterenavond het pand officieel als OFM.

Het filiaal werd de afgelopen dagen verbouwd om nog beter aan te sluiten bij de winkelformule van OFM. Hiermee wordt het pand in Goes de 21ste winkel van de mannenmoderetailer, maar de tweede vestiging in Zeeland. Begin 2023 werd er namelijk een gloednieuwe winkel geopend in Sluis.

Credits: OFM.

Feestelijk en gastvrije sfeer

Op de openingsavond stonden tientallen heren in de rij voor de speciale actie. De eerste klant kon hiermee zijn pak gratis ophalen, de heren die hem volgden betaalden een opbouwend klein bedrag voor hun nieuwe kostuum. Om de opening verder te vieren, zijn er dit weekend exclusieve deals. Op vrijdag op overhemden en op zaterdag op pakken. OFM. zet zich in om een ongedwongen sfeer, gastvrijheid en een passende, complete collectie te bieden – die perfect aansluit bij de lokale man. Een goede kop koffie of een glas koud bier met een bitterbal is ook zeker niet ongewoon. Voel je meer dan welkom bij OFM. op de Lange Vorststraat 102.

Over het merk
Lees meer over OFM. op de merkpagina
OFM.