• Home
  • Press
  • Retail
  • Opening Ziengs Utrecht

Opening Ziengs Utrecht

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

ZIENGS SCHOENEN OPENT 80 ste FILIAAL IN UTRECHT

Op vrijdag 9 november om 10.00 uur opent Ziengs Schoenen een nieuwe winkel in de nieuwe vleugel van Hoog Catharijne; de Zuidpassage. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 70 jaar. Ziengs Schoenen heeft winkels in heel Nederland en opent nu in de Hoog Catharijnepassage in Utrecht het 80 ste filiaal.

‘Je schoenen zijn er voor jou, en wij zijn er voor je schoenen’, aldus algemeen directeur Edward Doornbos. ‘Nu met maar liefst 80 winkels verspreid door Nederland, kon Utrecht natuurlijk niet achterblijven. De afgelopen jaren hebben wij ons Ziengs Shoes & Stories concept uitgebreid naar verschillende steden, en nu verwelkomen we ook graag onze klanten in onze nieuwe winkel in Utrecht!’

Feestelijke opening

Het openingsweekend van vrijdag 9 november tot en met zondag 11 november staat geheel in het teken van de feestelijke opening. Zo is singer-songwriter Pip Albas op de vrijdag aanwezig. Een barista zorgt voor perfecte koffie en uiteraard is er taart. Er zijn flitsende openingsaanbiedingen en iedere bezoeker maakt het hele weekend kans op 1 van de 80 paar gratis schoenen.

Nieuwe vleugel Hoog Catharijne

Op vrijdag 9 november opent ook de Zuidpassage; het nieuwe gedeelte van Hoog Catharijne. In het winkelcentrum komen 27 nieuwe winkels en drie restaurants. Om de oplevering van dit nieuwe gedeelte te vieren, is het hele winkelcentrum versierd en zijn er mooie prijzen te winnen. Tijdens de opening op 9 november loopt er de hele dag een mobiele dj door het winkelcentrum en delen candy-girls lekkers uit.

Familiebedrijf Ziengs

Ziengs Schoenen biedt een brede schoenencollectie met grote merken voor zowel dames, heren als kinderen. Het familiebedrijf staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. In elke winkel is een kidsspecialist aanwezig, die deskundig advies geeft over kinderschoenen.

Donderdag 9 november 2018 vanaf 10.00 uur is iedereen welkom bij Ziengs, Hoog Catharijnepassage 19. Meer informatie is te vinden op https://www.ziengs.nl/utrecht Tot Ziengs!

Hoog Catharijne
Press Club
Press Release
Ziengs