• Home
  • Press
  • Retail
  • Laurent Vergne opent eerste shop-in-shop in Brussel

Laurent Vergne opent eerste shop-in-shop in Brussel

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De shop-in-shop van Laurent Vergne bij department store INNO aan de Rue Neuve in Brussel Credits: Laurent Vergne

Herenlabel Laurent Vergne zet zijn opmars voort met de opening van een eerste verkooppunt in Brussel. Department store INNO verkoopt het merk al bijna een jaar in de webshop. Laurent Vergne en Department Store INNO breiden dat succes uit met een eerste shop-in-shop.

De opening van de instore shop in Brussel markeert een nieuwe fase voor het herenlabel met Franse flair. “Onze kleding past hier perfect”, vertelt oprichter Laurent Vergne. “In bruisend Brussel komen Nederlandse en Franse invloeden samen. Toen INNO mij eerder dit jaar benaderde met het aanbod van 33 m2 beschikbare winkelruimte, kwam er een droom uit. België heeft een diepgewortelde modecultuur. Ik ben trots dat ons label hier nu een verkooppunt heeft en bovenal dankbaar voor het vertrouwen die de collega’s van INNO in ons label hebben.”

Elisabeth Rault, category manager bij INNO, deelt het enthousiasme. “We zijn trots Laurent Vergne een prominente plek te kunnen geven op onze herenafdeling. De kwaliteit en uitstraling past heel goed bij INNO. We zien Laurent Vergne graag meerdere Shop-in-Shops openen in onze vestigingen.”

Laurent Vergne in zijn shop bij department store INNO aan de Rue Neuve in Brussel Credits: Laurent Vergne

Over Laurent Vergne

Laurent Vergne is een Nederlands kledingmerk met Franse roots dat streeft naar kwaliteit, stijl en inspiratie voor mannen die er elke dag goed willen uitzien. Sinds de oprichting in 2020 heeft Laurent Vergne een sterke reputatie opgebouwd door hoogwaardige kleding voor betaalbare prijzen en motiverende boodschappen te combineren. Vergne: Als je er goed uitziet, voel je je ook goed. Door inspirerende quotes in onze kleding te verwerken, wil ik anderen aanmoedigen om hun dromen waar te maken, net zoals ik dat doe.”

OVER HET MERK
Lees meer over Laurent Vergne op de merkpagina
Brussel
Laurent Vergne
Store opening