ZEB: Stien Edlund wil dat iedereen zichzelf kan zijn

Met haar collectie voor ZEB vol positieve quotes voegt ze de daad bij het woord Dinsdag 12 februari 2019 — Be yourself. Dat is het levensmotto van Stien Edlund. Nochtans is jezelf zijn niet altijd even gemakkelijk in een social media-wereld waar alles vaak perfect lijkt. ‘Ik vertel mijn volgers altijd: doe niet zoals iedereen, doe gewoon waar jij zin in hebt’, zo zegt ze. Met haar tweede collectie voor ZEB voegde Edlund de daad bij het woord.

ZEB: Stien Edlund wil dat iedereen zichzelf kan zijn

Stien Edlund moet haar naam misschien veranderen naar Stien Stunt. Alles wat ze doet, lijkt te lukken. Twee miljoen (!) volgers heeft ze ondertussen op het sociale medium Tik Tok. Voor ZEB creëerde ze vorig najaar een eerste collectie. Een schot in de roos. Toen ZEB een meet & greet organiseerde, stonden vele honderden fans in lange rijen aan te schuiven.

ZEB: Stien Edlund wil dat iedereen zichzelf kan zijn

Geen wonder dus dat er een vervolg kwam op de samenwerking. Vanaf 13 februari is Stiens tweede collectie in de winkel en de webshop te ontdekken. ‘Deze collectie is nog uitgebreider dan de wintercollectie, met vooral meer onderstuks en denim, zodat combineren nog gemakkelijker wordt’.

ZEB: Stien Edlund wil dat iedereen zichzelf kan zijn

De pasteltrend is weer helemaal terug dit seizoen, maar kreeg dankzij Stien een sportieve en relaxte twist. We zien veel streepjes want Stiens liefde voor de regenboog is niet de rode, maar de veelkleurige draad door deze collectie. Geen oogverblindende neontoestanden, maar zachtere kleuren met af en toe knallend blauw of een geel accent. Denk Miami Vice, flamingo’s (‘you look flamazing’) en paradijselijke pasteltinten.

ZEB: Stien Edlund wil dat iedereen zichzelf kan zijn

Het is een erg opgewekte en positieve collectie geworden, helemaal Stien. ‘Be Yourself’, het levensmotto van Edlund, zit in meerdere stuks verwerkt, ‘zodat mijn fans hieraan herinnerd worden wanneer ze mijn kleren dragen. Mijn volgers vinden het fijn dat ik ook laat zien dat ik gewoon de bus neem of mijn kamer opruim. Mijn leven is echt niet altijd zo glamoureus als vaak gedacht wordt. Daar probeer ik zeer transparant over te zijn.’ Girlpower à la Stien Edlund.

ZEB: Stien Edlund wil dat iedereen zichzelf kan zijn

Stien ziet het leven door een roze bril. Er zijn dan ook heel wat kleren met roze accenten. Het favoriete stuk van Stien is de gestreepte jumpsuit. En die ‘jump’ mag je letterlijk nemen. Edlund is in haar vrije tijd immers een fervent danser en turnster. Haar fotoshoot hield ze dan ook toepasselijk in... een gymzaal.

Rope skipping, spreidstand of haar been in haar nek zwieren: ze kan het allemaal. En dat in haar eigen collectie. ‘Ik hou er wel van als kledij iets losser zit zodat je er vrij in kan bewegen’ aldus Edlund. Ideale kledij dus ook om een vreugdesprongetje in te maken wanneer je hoort dat ZEB een nieuwe meet & greet organiseert met Stien op 23 maart in ZEB Merchtem.

OVER ZEB

ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, …, drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN