Zalando: "Dress for yourself, nobody else."

Berlijn, 13 mei 2019

Met deze zomercampagne 2019 zet Zalando zich af van (voor)oordelen en moedigt mensen aan om zich te kleden voor zichzelf en voor niemand anders. "Dress for yourself, nobody else" is de bevrijdende filosofie waar de campagne voor dit seizoen op focust.

De 360°-campagne toont mannen, vrouwen en kinderen, die allemaal hun persoonlijke gevoel voor stijl vieren, zorgeloos en onbekommerd over wat anderen van hen zouden kunnen denken. Het concept sluit aan bij Zalando’s doelstelling om met Europa's ruimste mode-assortiment klanten de vrijheid te geven om zich uit te drukken. De trends variëren van “streepjes voor jezelf en voor niemand anders” tot “dierenprintje voor jezelf en voor niemand anders”. Zalando komt tegemoet aan elke stijl, ongeacht maat, leeftijd of geslacht. Zalando: "Dress for yourself, nobody else."

Mark Albiston, campagneregisseur

De video werd door de bekroonde commercial-, speelfilm-, tv- en documentaireregisseur Mark Albiston geregisseerd, terwijl Sweetshop de productie op zich nam. Verschillende korte films van Mark hebben op de filmfestivals van Cannes en Sundance internationale erkenning behaald. Mark heeft zijn reputatie opgebouwd met een oeuvre dat focust op karakter en emotie, wat uitstraalt in rauwe en authentieke performances. In de video volgen we de personages terwijl ze hun individuele zomerstijl ontketenen in een chique vakantieomgeving. Ze dansen van scène naar scène, vrij van enig oordeel, op het nummer 'ANXT' van de aanstormende Canadese band, 'Random Recipe', die dit jaar door Europa toert. Terwijl ze hun stijl vieren, veranderen hun outfits op magische wijze van scène naar scène.

Laura Coulson, fotograaf

De foto’s van de campagne zijn gemaakt door de gerespecteerde fotografe Laura Coulson. Laura staat bekend om haar vermogen om natuurlijke en authentieke momenten prachtig in beeld te brengen, en dit werkte perfect voor een campagne die mensen toont die zich vrij voelen in wat ze dragen. Haar eerdere klanten waren Hermès, Burberry, Nike, Vogue, i-D, Dazed en Nowness. Zalando: "Dress for yourself, nobody else."

De campagne "Dress for yourself, nobody else" gaat op 20 mei 2019 live in Nederland met OOH & Digital, en kan worden bekeken op zalando.nl.

Bekijk Summer Campagne Foto’s LINK

Bekijk Summer Video’s LINK

Ontdek de geselecteerde outfits van de Zalando zomercampagne 2019 op zalando.nl. Deel de shoplinks van gewenste Zalando-items via [email protected] & ontvang de beelden in hi-res.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN