• Home
  • Press
  • Fashion
  • XPOOOS steelt de show met de nieuwe collectie

XPOOOS steelt de show met de nieuwe collectie

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Beeld: XPOOOS

Met snelle sneakers, in pumps, loafers of boots. Als het gaat om mixen en matchen van sokken bestaan er nauwelijks nog regels. Sokken tillen je outfit naar een hoger niveau. Een beetje gek, tikkeltje dwars en van ongekende kwaliteit voor ijzersterk voetenwerk. Om je te blijven verrassen met spannende designs, heeft XPOOOS het ontwerpen van dames- en herensokken tot een kunstvorm verheven. Van gewaagde combi’s en kunstzinnige illustraties, tot subtiele dessins en frisse kleuren; The Art of Socks. Het resultaat: unieke high-end sokken die er gelikt uitzien en door de top of the bill materialen ook nog eens knetterlekker zitten. XPOOOS maakt sokken dragen en geven weer leuk. Expose yourself!

Beeld: XPOOOS

Kekke prints voor de dames

De damescollectie bestaat uit prachtige kunstwerkjes. Gewaagde combinaties van kleuren en materialen. Rushes, lurex en prints komen terug. Je ziet verschillende prints van dieren, bloemen en koekjes. De vijf short socks zijn super om boven je sneaker uit te laten komen. Daarnaast zijn er ook de invisibles, sokken die onzichtbaar zijn in sneakers maar juist de show stelen zodra je schoenen uit zijn en op de bank neerploft. De damescollectie is in one size, super makkelijk met bestellen of om cadeau te doen.

Beeld: XPOOOS

Funky combi’s voor de heren

De herensokken stelen de show met actuele prints van mountainbikes, voetballen en hotdogs. En nog veel meer. De nieuwste designs zijn herkenbaar afgewerkt met de strepen, het logo en de kwaliteit die je van XPOOOS gewend bent. De hele dag loop je comfortabel door de badstofzool. Deze voorkomt zelfs blaren. Niet alleen leuk om zelf te houden maar ook om te geven. Ken je iemand die graag de jackpot zou ontvangen, geef ze de nieuwe jackpot sokken. Ook voor de mannen zijn er de populaire invisibels verkrijgbaar. Dit najaar kun je jouw sokken afstylen met de vijf nieuwe matching boxers. Niet alleen leuk als set maar ook los.

Lees meer over XPOOOS op de merkpagina: fashionunited.com/companies/xpooos

Press Release
XPOOOS