Wedding Season by Colette Sol

Colette Sol

Spring is just around the corner en dus staat ook het trouwseizoen weer voor de deur! Tijd voor jurkjes, rokjes, jumpsuits en natuurlijk de perfecte schoenen waar je het de hele dag (en avond!) op volhoudt. De hakken uit de SS19 collectie van Colette Sol zijn uitermate geschikt voor een bruiloft dankzij het comfortabele voetbed dat dempend werkt. Zo sta jij tot in de kleine uurtjes te dansen!

Wedding Season by Colette Sol

Istanbul instapper rood varié | € 149,95

Wedding Season by Colette Sol

Sandaal Gemma roze, turquoise, goud metallic | € 149,95

Comfort

Colette Sol is er voor de sterke, stijlvolle vrouw die graag voor nét iets anders dan anders gaat. De schoenen van dit merk zijn dan ook opvallend, kleurrijk en voorzien van hippe printjes en interessante details. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van streepjes met sterretjes, of metallic leer met transparant gaas. De schoenen zijn niet alleen kleurrijk en fashionable, maar ook nog eens erg comfortabel. Elk model is voorzien van een extra gevoerd voetbed waardoor je voet goed ondersteund wordt en het voelt alsof je op zachte kussentjes loopt.

Wedding Season by Colette Sol

Sandaal Kaapstad cherise croco | € 139,95

Wedding Season by Colette Sol

Instapper Jantien beige, fuchsia, blauw suède | € 159,95

Wedding Season by Colette Sol

Over Colette Sol

Colette Sol is opgericht ten behoeve van goede doelen die zich inzetten voor vrouwen en meisjes wereldwijd. Met deze organisaties worden samenwerkingen aangegaan voor de langere termijn, voor een optimaal en langdurig resultaat. In 2010 raakte Colette Sol geïnspireerd door MamaCash: een organisatie die zich inzet tegen de internationale vrouwenhandel, waarin kansarme, jonge meisjes een mooi plaatje van Europa wordt voorgehouden om vervolgens in nog meer misère en armoede te belanden.

Met dit verhaal in het achterhoofd zijn de oprichters van Colette Sol - Miranda en Colette Sol - op zoek gegaan naar een kleine organisatie waar ze een actieve bijdrage aan konden leveren. Uiteindelijk werd dit Mor Cati, een Turks blijf-van-mijn-lijfhuis waar de bewoonsters spullen maken van restmaterialen uit verschillende fabrieken. Colette Sol doneerde reststukken leer en kocht de producten -onder andere portemonnees en tassen- die de vrouwen en meisjes ervan maakten terug. In de afgelopen jaren heeft Colette Sol ook enkele keren stiletto runs georganiseerd, waarvan de opbrengst naar diverse organisaties is gegaan, waaronder Free A Girl.

Sinds 2017 ondersteunt het merk de Nederlandse organisatie Comensha. Deze stichting is er voor slachtoffers van vrouwenhandel uit alle delen van de wereld. Zij beginnen een nieuw leven in appartementjes die mede door Colette Sol worden ingericht. Zo doneert het merk niet alleen meubels en andere huishoudelijke spullen, maar ook fietsen, kinderwagens, naaimachines en bijvoorbeeld kinderkleding.

Voor meer informatie: www.colettesol.com

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN