• Home
  • Press
  • Fashion
  • Waarom de beenmode van Marcmarcs de basis van elke outfit is

Waarom de beenmode van Marcmarcs de basis van elke outfit is

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Marcmarcs blaast je bijna van je sokken met een rijke basiscollectie die altijd up-to-date is met de nieuwste materialen, technieken en kleuren. En dat is niet zonder reden. Goede sokken en panty’s zijn nu eenmaal need-to-haves, niemand wil zonder zitten. Natuurlijk vormen kwaliteit en draagcomfort daarom de basis. Altijd bestel- en leverbaar om luxe en betaalbare beenmode voor iedereen toegankelijk te maken. 

Al decennialang brengt Marcmarcs luxe en betaalbare beenmode. Alles draait om het product, de kwaliteit en het comfort hiervan. Een eerlijk product gebaseerd op vakmanschap. Een eigen ontwikkelteam zoekt voortdurend naar nieuwe materialen en innoverende technieken om producten te verbeteren. Marcmarcs test sokken en panty’s uitgebreid op slijtage en draagcomfort. Alles om de beste kwaliteit te garanderen. Niet voor niets, want sokken en panty’s zijn onderdeel van de basis van vrijwel iedere outfit. Eén van die kledingstukken waar je (bijna) elke ochtend naar grijpt. 

Als beste getest

De voortdurende zoektocht naar verbetering, heeft geresulteerd in een rijke basiscollectie met een aantal paradepaardjes. Neem bijvoorbeeld de Marcmarcs 40 denier panty met comfortboord. Het draagcomfort van deze panty werd zelfs geroemd in een Volkskrant-test, de panty kwam als beste uit de bus. Na het succes van dit artikel is deze ook ontwikkeld in een 20 denier-variant. 

De dames- en herenbasissokken van Marcmarcs zijn eveneens onmisbaar in de sokkenla. Met een niet-voelbare teennaad en gemaakt van hoogwaardige materialen voor extra draagcomfort, van zacht katoen tot het luxe cashmere. Altijd beschikbaar in uiteenlopende kleuren.

Het gehele jaar onmisbaar

Dat sokken en panty’s seizoensgebonden items zijn, is een ouderwetse gedachte. Zowel het modebeeld als technische productontwikkelingen maken dat sokken en panty’s ook in de lente en zomer een waardevolle toevoeging zijn. Functioneel én als mode item. Daarom breidt Marcmarcs de basiscollectie uit met een ‘invisible’ sok met antislip/silicone en elastische band zodat je sokken nooit meer afglijden.

Naast de rijke basiscollectie, brengt Marcmarcs elk seizoen een vernieuwende fashion collectie. Dankzij een eigen design team zijn deze collecties altijd helemaal on-trend en komen ook durfallen aan hun trekken.

Toewijding aan vakmanschap

Al jarenlang werkt Marcmarcs samen met ambachtslieden die het naadje van de kous weten. Toewijding aan vakmanschap en verfijnd design voeren de boventoon. Marcmarcs. Your choice of luxury.

Ook kiezen voor de luxe en betaalbare beenmode van Marcmarcs? Lees meer over Marcmarcs op de merkpagina: fashionunited.com/companies/marcmarcs

 

MarcMarcs
Press Release